Grătar electric pentru interior, Home Vero, 41×32 cm, 1000 W

Electrice

Cu ajutorul gratarului electric pentru interior Home Vero puteti prepara fripturi delicioase, legume pe gratar si multele altele simplu si rapid, fara a mai face fum si mirosuri neplacute. Este o solutie practica pentru orice bucatarie, fie ca locuiti la casa sau la bloc.

Gratarul electric Home vero este un model care nu produce fum, procesul culinar fiind optimizat, astfel ca nu va mai produce deranj in bucatarie. Suprafata de gatit masoara 32 cm lungime si 23 cm latime, iar puterea aparatului este de 1000 W. Gratarul este realizat din fonta durabila, fiind acoperit de cupru neaderent, astfel ca alimentele nu se vor lipi de suprafata sa, timp in care va fi si mai usor de curatat.

Aparatul prezinta si termostat reglabil pentru a seta temperatura de gatit in functie de alimentele pe care le aveti de preparat. Este foarte practic si usor de folosit, iar in partea de jos beneficiaza de tava de colectare unde se vor aduna lichidele si grasimea rezultate in urma procesului de gatit. Aceasta se poate detasa usor pentru a fi spalata in masina de vase.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Home Vero este un gratar electric foarte practic si util cu ajutorul caruia puteti prepara simplu si rapid mancarea intr-un mod sanatos. Cumparatorii sunt incantati de produs si sustin ca prepara foarte bine alimentele, cu ajutorul sau pregatind tot felul de fripturi, peste, legume si asa mai departe. Mancarea nu se lipeste, produsul este usor de folosit, dar si de intretinut. Prin urmare, considera ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Gratar electric Home Vero

9.3

Calitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Intretinere

9.4/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Termostat reglabil
  • Placi antiaderente
  • Usor de folosit
  • Intretinere facila

Contra

  • Nu au fost identificate
Grătar electric pentru interior, Home Vero, 41x32 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *