Grill electric cu termostat, Home Vero, 43.2×39.1×15 cm, 2000 W

Electrice

Home Vero este un grill electric care poate fi folosit in orice bucatarie, reusind sa elimine timpul de asteptare, oferind mese complete si copioase. Fie ca va doriti sa preparati o friptura delicioasa, omleta la micul dejun, sandwich-uri sau legume, cu ajutorul acestui dispozitiv, lucrurile deivn mai simple si puteti prepara simultan mai multe tipuri de mancare.

Placile grill-ului sunt prevazute cu invelis antiaderent ce impiedica lipirea alimentelor de suprafata sa. Placile ofera o deschidere la 180 de grade oferind astfel un spatiu generos de gatit. De asemenea, beneficiaza de termostat relaglabil pentru a putea seta temperatura optima in functie de alimentul preparat. In plus, puteti utiliza dispozitivul ca grill si ca tava ina celasi timp.

Este extrem de simplu de folosit, nu ocupa mult spatiu, iar datorita suprafetei antiaderente, devine si foarte usor de curatat. Este o solutie la indemana oricui care va simplifica munca si optimizeza procesul culinar.

Grill electric cu termostat, Home Vero

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Home Vero este un grill electric foarte practic si util pentru orice gospodina, ce va permite sa preparati cu mai putin efort mese delicioase pentru intreaga familie. Cumparatorii sunt incantati de aparat si sustin ca isi face treaba excelent, este destul de spatios, usor de reglat si prepara mancarea intr-un mod excelent. Pot prepara o multime de alimente pe suprafata sa pentru toate mese, fie ca vorbim despre mic dejun, pranz sau cina. A fost o solutie excelenta pentru nevoile lor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun,

Review pe scurt: Home Vero

9.6

Calitate

9.5/10

Functii

9.5/10

Intretinere

9.7/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Placi antiaderente
  • Deschidere la 180 de grade
  • Termostat reglabil
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate
Grill electric cu termostat, Home Vero, 43.2x39.1x15 cm, 2000 W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *