Grill Electric 2in1 ReTaste | Review si Recomandari

Electrice

Grill ReTaste este un model electric 2in1 cu ajutorul caruia puteti prepara simplu si rapid mese gustoase si sanatoase pentru intreaga familie. Prepara rapid de la fripturi suculente si bine rumenite pana la legume pe grill, peste si altele.

Grill-ul electric ReTaste este prevazut cu suporata generoasa de gatit is beneficiaza de strat antiaderente prevenind lipirea alimentelor de suprafata sa. Dispune de termostat reglabil ppe cinci niveluri pentru o preparare optima a alimentelor. Reuseste sa atinga rapid temperatura setata si asigura o gatire uniforma. Beneficiaza de o zona neteda ideala pentru prepararea oualor, a clatitelor, vafelor, omletelor si asa mai departe, dar si de o zona cu striatii unde puteti pregati in conditii optime carnea, legumele, pestele etc. In plus, in partea de jos, beneficiaza de o tavita de colectare unde se vor scurge toate lichidele si grasimile.

In plus, este un aparat compact, pe care il puteti depozita cu usurinta. Dimensiunile acestuia sunt de 49 cm lungime si 27 cm latime.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, gratarul electric 2in1 ReTaste este un dispozitiv foarte practic si util in orice bucatarie. Optimizeaza procesul culinar, usureaza munca si prepara cele mai delicioase bucate. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest model care pentru nevoile sale este exact ceea ce trebuie. In plus, ofera suficient spatiu de gatit pentru preparea mai multor portii. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Grill Electric 2in1 ReTaste

9.5

Calitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Intretinere

9.6/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Doua zone de gatit - una neteda, cealalta cu striatii
  • Termostat reglabil in 5 trepte
  • Suprafata antiaderenta

Contra

  • Nu au fost identificate
Grill Electric 2in1 retaste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *