Grătar electric Contact Deluxe Noir Delimano : Review si Recomandari

Electrice

Contact Deluxe Noir Delimano este un model de gratar electric ce poate fi folosit in siguranta in orice bucatarie cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi delicioase in orice perioada a anului. In plus, poate fi deschis la 180 de grade, dubland practic suprafata de gatit.

Gratarul electric Contact Deluxe Noir Delimano este un dispozitiv special gandit pe care il puteti folosi cu incredere in spatii inchise, in bucatarie. Prezinta trei functii si anume: gratar de presare, dsipozitiv pentru sandvis si gratar deschis plat, putand fi utilizat ca un gratar de masa. Necesita doar cateva minute pentru ca suprafata de gatit sa se incalzeasca, iar alimentele sa fie asezate pe ea. Puteti prepara cu ajutorul sau o gama variata de alimente de la toate felurile de carne, burgeri, legume, fructe de mare, sandvich-uri, pizza ori chiar deserturi. Cu ajutorul termostatului puteti regla simplu si rapid temperatura de gatit. De asemenea, aparatul ofera posibilitatea reglarii in functie de cele cinci setari disponibile, pentru a ajusta placile in functie de dimensiunea alimentelor.

Placile gratarului Delimano sunt detasabile, prezinta strat anti-aderent, ceea ce le face foarte usor de curatat la final. In partea de jos, prezinta si o tava de scurgere unde se va duce excesul de grasime, care se detaseaza deopotriva.

Este un dispozitiv compact, foarte usor de depozitat, ce poate fi asezat si in pozitie verticala. In plus, manerul cu care af ost prevazuta va va ajuta sa il transportati usor.

Suprafata de gatit masoara 26 cm latime si 29 cm lungime, iar dimensiunile totale ale aparatului sunt de 34.6 x 36.6 x 16.2 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Contact Deluxe Noir Delimano este o solutie excelenta pentru cei carora le place sa desguste o friptura delicioasa in orice sezon, fiind foarte usor de folosit. Cumparatorii sunt incantati de achizitia facuta si sustin ca produsul in discutie pregateste foarte bine atat carnea, cat si pestele, legumele sau chiar sandwich-urile fiind de un real folos pentru ei. In plus, la final, este foarte usor de curatat. Il recomanda si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Contact Deluxe Noir Delimano

9.6

Calitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Intretinere

9.7/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Suprafata antiaderenta
  • Reglare temperatura
  • Placi si tava de grasime detasabile
  • Reglabil pe inaltime

Contra

  • Nu au fost identificate
Grătar electric Contact Deluxe Noir Delimano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *